Adverteren in de Oranjekrant

Beste ondernemer,

Met groot enthousiasme kondigen wij, Stichting Culemborg en Oranje, de speciale Koningsdag-editie van de Oranjekrant aan. Deze editie, toegevoegd aan de Culemborgse Courant, is ontworpen om eenvoudig uitneembaar te zijn, wat het een praktische gids maakt voor iedereen die Koningsdag wil vieren.

We bieden je een unieke kans om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten door een advertentie te plaatsen in onze Oranjekrant. Alle advertentie-inkomsten uit de Oranjekrant worden volledig ingezet voor de organisatie van Koningsdag. De inkomsten uit jouw advertentie zullen direct bijdragen aan het organiseren van (kinder)activiteiten zoals de versierde fietsenparade en de levendige vrijmarkt.

Adverteren in de Oranjekrant betekent niet alleen meer zichtbaarheid in onze gemeenschap, maar laat ook jouw steun zien aan lokale initiatieven. Wij waarderen ook donaties van elke omvang, die cruciaal zijn voor het succes van Koningsdag.

Daarnaast biedt de Oranjekrant een kans om in contact te komen met lokaal talent. Of je nu op zoek bent naar een ervaren professional of parttime ondersteuning, een advertentie in de Oranjekrant kan je helpen gericht te werven binnen Culemborg.

Neem vandaag nog de stap om een bijdrage te leveren aan deze prachtige traditie. Contacteer ons via samenwerking@culemborgenoranje.nl om te adverteren in de Oranjekrant. Samen maken we Koningsdag 2024 onvergetelijk voor zowel jong als oud in Culemborg, met speciale aandacht voor het plezier van onze kinderen.

Wij zijn de Stichting Culemborg en Oranje, gedreven door vrijwilligers die belangeloos hun tijd en energie inzetten om Koningsdag mogelijk te maken. Elke donatie wordt volledig besteed aan de organisatie van activiteiten, zodat we samen een onvergetelijke Koningsdag kunnen vieren.